onze nikki

Vanaf dag één hier als een vis in het water. Wat zijn wij onder de indruk van haar enthousiasme en leergierigheid. Onze Nikki is nu nog 1ste jaars leerling zelfstandig werkend kok maar als we één gok mogen doen dan zetten wij maximaal in op een gouden toekomst! Voor nu genieten wij met volle teugen van haar leerproces én haar nu al perfecte spaghetti carbonara!

onze reinout

De nieuwste kanjer achter onze bar! Onze Reinout was al snel in de spoelkeuken maar maakt tegenwoordig in no time de lekkerste limoncello spritz! Wat zijn we blij met weer zo’n gezellige, jonge vent om ons bar team te versterken! Proost op nog vele jaren bij ons in de Gusto familie 🥂

onze guus

In Albert zijn bewoordingen; de oudste van de “tweede leg”. Heeft horeca in zijn bloed zitten. Wat zijn we blij als deze fijne vent en harde werker er weer is. Hij helpt namelijk alleen nog mee in vakanties of als we omhoog zitten, omdat hij in het weekend vaste kracht is achter de bar bij een van de populairdere cafés van Den Bosch. Onze Guus; wij houden van hem! ❤️

onze piet

Deze topper zocht een nieuwe baan en bleek al snel een enthousiaste, leergierige en mega sociale vent. Al na korte tijd sprak een functie in de keuken hem het meeste aan en zo geschiedde; onze Piet is inmiddels een niet-te-missen zaterdag kracht en een fijne toevoeging aan onze familie! Op naar nog vele jaren gezelligheid!

onze albert

Don Alberto. Roy Rogers. George.

Zoveel bijnamen die wij hem, om de meest uiteenlopende redenen, hebben gegeven. Eindeloze energie en positiviteit stralen elke werkdag van hem af. Trots is hij op onze zaak en onze Gusto familie maar trots zijn wij ook op hem! En het allerbelangrijkste; Hij is dankbaar voor al onze lieve gasten die het werken hier elke dag een feestje maken!

onze anja

Niet te missen op de meeste dagen dat je Gusto binnenstapt. Gereserveerd of niet: Anja doet altijd haar uiterste best om te zorgen dat je zo snel mogelijk een plekje hebt. En daar zijn wij haar mega dankbaar voor!

onze ineke

Jarenlang is Ineke verantwoordelijk geweest voor het maken van het fantastische deeg voor onze panini, maar inmiddels is ze een onmisbaar lid van ons keukenteam!

onze esther

op de vloer, achter de bar en zelfs soms in de keuken; ons Esther is multi-inzetbaar en altijd goedlachs! Slechts een paar redenen waarom wij dol zijn op haar!

onze jasper

Ons team bestaat uit alleen maar harde werkers, zo ook onze Jasper! Nooit te beroerd om (extra) te komen helpen, altijd vriendelijk, multi-inzetbaar maar vooral een hele fijne vent! Wij ❤️ van Jasper!

onze romma

De eerste leerling-kok die wij hebben mogen opleiden, bleek meteen een schot in de roos! Romma is een lieve en gezellige jongen met passie voor het vak! Gelukkig heeft hij het zo naar zijn zin dat hij, na het behalen van zijn koksopleiding, bij ons als sous chef vast in dienst is gekomen! Nu maar hopen dat hij geen al te ernstige brandwonden meer oploopt...

onze carlijn

Hoewel ze pas 19 lentes jong is, hoort ons Carlijn toch al 4 jaar bij onze familie. Van de afwas, naar de bar en inmiddels ONMISBAAR op de vloer. Wij hopen dat wij nog lang van haar gezelschap mogen genieten!

onze sterre

What’s in a name? Onze Sterre gaat altijd voor niets minder dan 5 sterren! Rustig opstarten met een latte en wat slappe klets, om vervolgens al onze gasten te verblijden met haar sprankelende persoonlijkheid ⭐️

onze tess

Begonnen in de afwas maar snel doorgestroomd naar volwaardig bar collega! Onze Tess is een lieve meid en maakt graag fantastische cappuccino’s (en ijskoffies 😉 Wij hopen dat zij nog vele jaren onderdeel van onze familie blijft!

onze jan

Niet weg te denken uit ons keukenteam; onze Jan! Een hele fijne vent met gortdroge humor. Hij klust hier soms ook bij als loodgieter, elektricien of nachtbewaker, maar staat vooral ook altijd voor ons klaar als we omhoog zitten.  Wij ❤️ Jan!

onze isis

Wat zijn wij toch blij met zo’n stralende jongedame als nieuw lid van onze familie! Vanaf het eerste moment wisten wij dat Isis één van onze toppers zou worden! Wanneer kom jij haar welkom heten?

onze lotte

De zondagen bij Gusto zijn niet hetzelfde zonder onze lieve Lotte die er altijd voor zorgt dat alle puntjes op de i staan! Zoals zo velen bij Gusto is ze begonnen in de spoelkeuken maar inmiddels onvervangbaar op de vloer!

onze mare

Deze vrolijke jongedame is één van de nieuwste leden van onze familie! Deze topper was hier vanaf dag één als een vis in het water! Een harde werker, vriendelijk tegen onze gasten maar vooral ook een lieve meid! Hopelijk mogen we nog lang genieten van haar aanwezigheid!

onze ali

Kijk ‘m staan; er is er nog nooit één zo snel doorgestroomd naar de vloer als onze Ali! Wat hebben we een lol samen en wat is het een mega gemotiveerde, sociale vent! Wij ❤️ Ali!

onze niek

Zoals zo velen bij ons in de familie is ook Niek begonnen in de spoelkeuken. Inmiddels is hij steeds vaker achter de bar te vinden! En ook al heeft Niek altijd een soort rust om zich heen hangen; ook hij is een gezellige “kwajongen”. Mede daarom past hij zo goed binnen onze familie!

onze janne

De stille kracht achter de bar. Deze lieve meid is ook steeds vaker in de bediening te vinden en is altijd goed gemutst. Wij zouden haar niet willen missen en hopen dan ook dat wij nog lang van haar gezelschap mogen genieten!

onze dirk

De jongste van de 4 zonen van Albert. Wat hebben wij hem zien groeien van menneke tot de jongeman die hij nu is, maar ook van de spoelkeuken naar volwaardig collega in de keuken. Onze “Jackson”: we zouden het niet zonder hem kunnen doen ❤️

onze magali

Heeft met haar eindeloze passie voor de Italiaanse keuken en haar ongekende creativiteit de positie van chef van Gusto al ruimschoots verdiend! Onze Magali heeft geheel op eigen initiatief de moderne Italiaanse keuken (onze “specialita”) bij ons geïntroduceerd en zo onze keuken naar een hoger niveau gebracht dan wij ooit hadden durven dromen! Het feit dat zij pas 23 lentes jong is maakt ons des te trotser en doet ons verlangen naar nog een lange en succesvolle samenwerking!

onze mason

Oudste van de 4 zonen van Albert en tevens bedrijfsleider van Gusto. Onze Mason heeft in een korte tijd bij Gusto alle puntjes op de i gezet en gezorgd voor een superfijne, gestructureerde werkplek met een hogere kwaliteit service. Hij heeft een enorme passie voor lekker eten en drinken en dat straalt hij dan ook uit naar de gasten. Heeft de gastvrijheid van geen vreemde en zou zo maar eens de beoogde opvolger van zijn vader kunnen zijn…

onze lieke

Gastvrouw pur sang. De altijd vrolijke en goedlachse Lieke behoort al jaren tot onze familie. Zij heeft een passie voor wijn/spijs en schroomt dan ook niet om je te adviseren over de beste combinaties van het moment. Hopelijk mogen we nog lang van haar sprankelende persoonlijkheid genieten!

onze krijn

Lil’ Crane. Loopt momenteel stage bij ons en leert daardoor de fijne kneepjes in alle segmenten van ons prachtige vak, zo ook Espresso Martinis shaken! Na zijn stage hopen wij dat deze nette en sociale vent nog lang onderdeel van onze familie blijft!

onze willem

De rust zelve. Van de spoelkeuken naar de bar en inmiddels helemaal op zijn plek in de keuken! Onze Willem is een mega fijne vent, slim, gepassioneerd en een harde werker! Slechts een paar redenen waarom wij hopen dat hij nog lang bij ons blijft!