Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij alleen geopend voor de lunch. Je kunt een tafeltje reserveren om 12.00 uur of om 14.30 uur. Uiteraard mag je ook gezellig langskomen. We proberen dan zo snel mogelijk een plekje voor je te creëren. 

Tijdens de lunch kun je gedurende 2 uur genieten van onze heerlijke gerechten. Is je plekje niet gereserveerd en staan er geen mensen te wachten dan mag je uiteraard langer blijven zitten. 

Wil je genieten van een Italiaans diner? Dan ben je van harte welkom op vrijdag- en zaterdagavond!

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je voor de lunch alleen reserveren om 12.00 uur of 12.15 uur. Daarna werken we met vrije inloop en proberen we zo snel mogelijk een plekje voor je te creëren. Kom dus vooral gezellig langs!

Vanaf 17.00 uur is het op vrijdag en zaterdag mogelijk om te reserveren voor een heerlijk Italiaans diner.

Tijdens de lunch kun je gedurende 2 uur genieten van onze heerlijke gerechten. Is je plekje niet gereserveerd en staan er geen mensen te wachten dan mag je uiteraard langer blijven zitten. Reserveer je voor het diner? Dan mag je lekker tot sluit blijven genieten!

We houden je tafel 15 minuten voor je vast. 

Bel ons even (0736104015) dan houden we daar rekening mee.

Laat het ons telefonisch (0736104015) even weten. Wij maken dan graag iemand anders blij en hopen je op een ander moment te mogen verwelkomen.

Als je een voorkeur voor een bepaalde tafel aangeeft, zullen we hier altijd proberen rekening mee te houden, maar helaas lukt dat niet altijd! Ben dan niet teleurgesteld: ook aan een andere tafel ben je in goed gezelschap en heb je heerlijk eten!

Wil je met meer dan 6 personen reserveren dan vragen we je even een mailtje te sturen ( info@gusto-denbosch.nl ) zodat we kunnen kijken of er nog een plekje is.